ponedeljek, 06. oktober 2014

Kaj vas zanima?

Malo drugace kot sicer ko pisem spontano... in sproscam svojo mozgansko diarejo in anekdote iz vsakodnevnega zivljenja na blogu bom tokrat zasukala pozicije in vprasala bralce ce jih zanima kaj specificnega. Ne da ravno rabim inspiracijo, bolj brco v rit da se dvignem iz stola in s fotkicem v roki magari malo poslikam naokoli ker dogodivscin v zivljenju res ne manjka, ampak bralcem je vendarle privosciti aktivno vlogo v tej sagi. Ravno v tem je car blogov mogoce... prvo v smiselnosti vsebine, o pripovedovanju zgodbe in o interakciji z tistimi ki jih zanima. To je ena izmed stvari ki me je recimo sredi poletja (evropskega) tako znervirala da sem za slaba dva tedna kar zaprla racun na Facebooku in vse skupaj nekam poslala... ker mi je vsak stavek ali dva dolg zapis skravzljal zivce s svojim pomanjkanjem pristnosi in pomanjkanjem pripovedne zgodbe z kontinuumom.

Kaj vas torej zanima? Kaj bi radi slisali, videli ali izvedeli?

6 komentarjev:

Jakob pravi ...

Če bi še enkrat izbirala bi še vedno izbrala Avstralijo? Ko sta izbirala kam se bosta odselila sta kdaj razmišljala tudi o Kanadi, če sta, zakaj je nista izbrala? Kaj je s tem Tony Abbottom, je res tak kreten kot berem po novicah? Zdaj ko lahko primerjaš, je res da je manj stresno življenje down under kot pri nas? Če Kitajsko doleti močna kriza kako bo to vplivalo na Avstralijo, imaš kakšno mnenje? Hvala za odgovore!

Dejan pravi ...

Kaj pa žvali?Včasih si jih kar dosti poslikala.

Dejan pravi ...

Kako je pa pri vas poskrbljeno v času nosečnosti in po porodu. Kako je z vrtci in šolami.

Koliko pride zavarovanje + druge taxe za m3.

Žiga pravi ...

Še nekaj vprašanj za naslednjo rundo.
Poznaš kakega Avstralca, ki ga zanima Slovenija?

Kje, kako se kupuje tehnologija (računalniki, TV in še vse vmes)? Je tako kot pri nas - trgovine ala Bigbang (če poznaš)? Verjetno več preko spleta, kot v Sloveniji (ugibam).

So delovne ure "ob enakem času" kot pri nas, npr. 7h-15h, 8h-16h?

Mateja pravi ...

v katerem "fohu" se najlažje in najhitreje dobi službo? Koliko časa traja zbiranje dokumentacije za selitev v Avstralijo?
Kolikšen naj bi bil približmo buđet, s katerim prideš v Avstralijo in da premagaš prve ovire do službe, pd?
Kako je glede izobrazbe? Recimo, če nimaš zaključene 7.stopnje. Gledajo predvsem na stopnjo izobrazbe ali štejejo bolj izkušnje?

Vinc pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.