ponedeljek, 21. julij 2014

Lesene skledice

Zdej moram jaz temu stricu iz Luc enostanovno narediti malo reklame ker mi je njegov izdelek, ki sem ga kupila vceraj enostavno fenomenalen.

Najprej bom podala podatke, tako da ga lahko vsi zainteresirani kontaktirate direktno. Podatki so iz njegovega pamfleta, ki mi ga je dal ob nakupu.
Franc Strmcnik
Telefon: +386 31 687 885
Krnica 69, 3334 Luce
(brez sumnikov, jih ni na tipkovnici)

Zdej pa pojasnilo, cemu reklama in kaj je ob tem tako fenomenalnega. Ta stric je imel razstavljenih par skledic... in vse od prva do tazadnje so bile fantasticne. Ce si poguglate "hand made wooden bowls" in si pogledate slikice boste videli predvsem navadne skodelice. To kar je mel ta gospod tam razstavljeno ni bilo nekaj navadnega aka... dolgocasne skodelice standardnih oblik. Pac pa je imel vsak razstavljen kos stylish design, tak retro modern, vsak je bil nekaj posebnega... ce opisem feeling ko to vidis, dobis mentalno sliko tiste sklede pri sebi doma in ves da bo tist predmet nekaj posebnega za vec desetletij, da te bodo vsi gosti sprasevali kje si to lepoto dobil in da bos spostoval to do konca zivljenja. Vsak kos je bil tako izdolben, da ne rabis bit tesar da razumes da ta gospod enostavno cuti les in da grejo ure in ure dela da to z rokami izdolbe iz surovega kosa lesa medtem ko opazuje kaksne so naravne lastnosti tistega kosa, kako potekajo letnice, grce in podobne "napake" v lesu in da iz tega naredi umetnijo. Torej ne samo da ima talent za delo z lesom, tudi obcutek za estetiko ima.


Ni komentarjev: