ponedeljek, 06. maj 2013

Random novice #5

Rudi je imel v petek na poti v sluzbo prometno nesreco z motorjem in se je lepo polomil, ampak bo okreval. Uradno je najbolj nesrecen tip v Brisbanu... polomil se je ravno na svoj rojstni dan in kot da same bolecine prometne nesrece niso bile dovolj, je le nekaj ur po tem ko so ga po mojem mnenju prav nemarno slampasto po hitrem postopku skipali iz postelje in poslali domov, se mu je od udarca v desni bok sprozil se mega ledvicni kamen in sem ga peljala nazaj v bolnico, zopet v hudih bolecinah... tako hudih da je na polomljene kosti in udarce od padca za en dan kar lepo pozabil... ker so bolecine ledvicnih kamnov pac cisto nekje v svoji kategoriji najbolj nemarnih bolecin, ki jih clovek lahko dozivi.

Skratka, odvila se nama je epizoda stevilka 2 v seriji preklemano neprimernih medicinskih zapletov ob najbolj neugodnih trenutkih... kot npr. saga zolcnih kamnov 3 dni pred odhodom v Avstralijo.

Štorija povratnega obiska na urgenco je tudi taksna, da sem skoraj popizdila... eno uro in 20 min da je storastemu dohtarju uspelo vstaviti kanulo... enostavno ni drugega izraza kot tako nesposobno storast, da se vprasas kje hudica so mu sprintali diplomo.

BTW... kriv je bil drugi voznik, ki je brez da bi kamorkoli pogledal zapeljal preko dveh pasov direktno pred Rudija... ker se je v trenutku spomnil, da bi si ob cesti v kaficu rad kupil kavo.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Šit.

Janez pravi ...

Pozdravljena,

Kako je kaj Rudi? Uživa v tvoji oskrbi ali je tečen "pacient"?
Upam da bo čim hitreje nazaj na motorju.

kaalen pravi ...

Rudi je prav prijeten pacient... se vcasih mu moram rect, da naj ne poskusa bit tak "tough guy".

Vinc pravi ...

šit :/

čimprej naj se pocajta, ti pa ga ne razvajaj preveč, ker se desci prehitro navadimo takega crklanja in boš mogla to počet še pol ko bo zdrav ;)