nedelja, 10. marec 2013

Rudi mi je kupil BMW-ja

Vihihi... pa sva ga kupila! Seveda je treba par konkretnih stvari zrihtat, ker avto niti pod razno ni roadworthy in je Rudi temu primerno ceno skockal na $6000.6 komentarjev:

AlešŠ pravi ...

Kaj ma to nek tepih na armaturi? :S Pa upam da boš zamenjala te bling bling platišča in dala ene original BMW. Prosim!

kaalen pravi ...

Tiste tepihe ma folk na armaturkah da jim ne popoka od sonca. Ne vem kako tocno bo to rudi uredil, ampak plan je da bo dal notranjost avta komplet restavrirat.
Platisca pa itak ze isce originalna basketweave

AlešŠ pravi ...

Super, cenim :) Ta avto je res legenda in ga je treba tako tudi ahtat in razvajat :)

Rudi pravi ...

Nic se bat, novi wheelsi (BMW stock) so ze naroceni :)
Mehankar tud za nasledji teden, potem pa retrim notranjosti, audio system in pa na koncu se mogoce prebarvat na metal rdeco.

Rudi

Peter Stegnar pravi ...

U fino pa sta ga kupila - ta avto je res legenda in tudi nalozba ce je se ga le ohranja v original stanju. Ob tem bi tudi odsvetoval kakrsnokoli barvanje v drugo barvo. Ta barva je ze tako legendarna (recimo tocno tak avto je bil v nanizanki Beverly Hills, 90210). Kako pa je z motorjem? Lepo prede? Voznja?

Rudi pravi ...

Hey Peter,
Ja, barva bo ostala ista, verjetno ga bom peljal k car detailer-u da jo proba osvezit, ker je malce pobledela od sonca . Avto je pa pri mojemu mehankarju, ga ravno zdajle crez vikend pregleduje, kaj moreva narociti od rezervnih delov - bolj preventiva kot pa da je kaj narobe. Edina stvat ki ne dela na avtu (no ja, malce dela) so zavore. Notranjost bom dal na novo porihtat (retrim) v usnje, ker je precej zdelana. In pa wheelsi pa nove gume so ze narocene, tale chrom zgleda obupno na E30.