nedelja, 11. september 2011

Gradnja hise #3

No pa le napredujemo zopet. Le dober teden po tem ko so nama sporočili da bodo zaceli z gradnjo sva se odločila it pogledat. Malo presenečena sva ugotovila da so ne le zravnali parcelo pac pa tudi ulili plato.
Plata oz. temelji
In potem le dober teden zatem sva se zopet odpeljala na teren v pričakovanju da bova videla plato ki se susi. Pa temu ni bilo tako... poglej ga zlomka, iz plate je zrasel okvir. Ne samo to, tudi okvir strehe je ze bil na mestu.
Pogled na okvir od spredaj

Pogled s strani (stresniki se niso bili gor ce se ne motim)

Pogled z vrta na verando in v kuhinjo/dnevno

Neke vrste zacetna izolacija strehe

Kuhinja in dnevna soba

Kopalnica

Spalnica 2

Druga dnevna soba ali media room

Bodoca glavna spalnica

Bodoci ensuite (kopalnica v spalnici) in walk-in wardrobe

In tole so zadnje fotografije kjer so ze namestili neke vrste izolacijo in na kraju dogodka sva nasla električarja ki je veselo vlekel kable. V kopalnici je bila kad napolnjena z vodo, v kuhinji pa napeljane cevi za plin.
Bodoca kuhinja

Tudi okna in vrata so ze namestili.
Hisa od spredaj

In na levi strani portaloo da nam tradiji ne serjejo po bajti.
Pokrita veranda na desni (zadaj)


5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Glede na brzino gradnje bosta pred novim letom že na svojem? Gradnja hiše je ravno nasprotno reku "easy going" bi moral bit vera fast :).
Upam da ob kmalu kakšna nova slika s prizorišča.

Janez

kaalen pravi ...

Ja sam res, glede na to kako hitro gradijo je supervisor reku da bodo koncali ze nekje sredi oktobra. Jst to sicer mal z rezervo jemljem ampak recimo da bi bila hisa za vselitev ready tam nekje zaceted decembra. Potem bo treba se nekaj stvari uredit, npr. flooring (laminat), driveway in landscaping

Anonimni pravi ...

Lepo.

Kako je pa kaj s cenami nepremičnin v Brisbane in okolici? Kak mesec nazaj nazaj sem bral, da imate verjetno kar velik balon. Sam iz radovednosti me malo zanimajo info iz prve roke,..

Lp

Anonimni pravi ...

Pozdravljena,

Bo že skoraj mesec dni odkar si pokazala novo nastajajočo hišo. Imaš že kaj novih slik? Sem firbec da vidim kako hitro se DU vse dogaja.

Janez

Anonimni pravi ...

Upala sem, da boš imela ta pravo hišo. Tele kartonaste so pa šala mala.