sobota, 17. julij 2010

Se vec stvari urejenih

Saj tega ne mislim v slabem smislu, pa vendarle se sprašujem koliko stvari je se treba urediti pred poroko. Sedaj upam da sem poskrbela ze za vse. Rezerviranega imam zobozdravnika za beljenje zob, kozmetičarko za globinsko čiščenje koze, cvetličarko za poročne šopke in dekoracijo, neko deklino za nohte itd.
Treba je kupiti se za Rudija obleko in smo počasi tam. Upam. Ker se je v preteklih dneh izkazalo, da se zdaleč nisem blizu konca, ko sem si domišljala novih in novih stvari, ampak sedaj tudi če kdo odpove, poroka bo pa pika.
Med drugim je Rudi v sredo zjutraj postal stric, rodila se je namreč nečakinja. Čeprav tega sprva nisem dojela, sem tehnično torej tudi jaz postala teta. Najino novo nečakinjo in njeno veselo mamo sva torej te dni obiskala v Postojnski porodnišnici. Oba sva jo za nekaj minut prav prestrašeno in previdno pestovala, saj je mala biba namreč videti tako majhna in... fragile. Kot da bi na njej na veliko pisalo "handle with care". Nekoč bo verjetno ena taka biba najina.

1 komentar:

AlesS pravi ...

Kdaj pa imata poroko?