petek, 09. julij 2010

Prispela v Slovenijo

No pa sva srečno prispela in sva v Sloveniji tehnično že 3. dan. Prvi dan je bil malo tako tako, ker sva bila utrujena od vožnje, ki je mimogrede enostavno trajala celo večnost ne glede na to da so bili leti kolikor se le da direktni. Nisva se seveda mogla izogniti obisku mojih staršev. Predvsem sem si želela videti svojo sestro Darjo. Mala dela v lokalnem klubu študentov in je tako zrasla, da človek samo debelo gleda in postala tako čedna, da se lahko fantje kar postavijo v vrsto.
Drugi dan sva preživela delno v Ljubljani pri Rudijevi mami, ki nama je zelo prijetno uredila najino staro sobo in sva se počutila zelooo domače. Potem sva sla seveda pozdraviti se Rudijevega očeta v Velenje. Med drugim sva se srečala s starimi velenjskimi prijatelji in se kar nisva mogla načuditi kako so se stvari spremenile. Kamorkoli sva sla, naju je dočakala neizmerna gostoljubnost. Zahvaljujem se iz srca vsem, ki so me nafutrali z pršutom, kislimi kumaricami, olivami in domačimi salamami.
V prihodnjih dneh naju čaka se kar nekaj opravkov in obiskov vseh možnih prijateljev. Res je lepo spet biti v domovini in se vedno si ne morem napasti oči nad vsem zelenjem.

Če sva slučajno koga po nesreči izpustila, naj lepo prosim pošlje telefonsko številko ali kakšen drug kontakt preko emaila.

Ni komentarjev: