nedelja, 24. maj 2009

Auto drama

Pretekli teden res nisva imela srece z avtomobili. Ko sem sla v sluzbo, sem avto parkirala v stranski ulici kot vedno. Stisnjenega ob rob kolikor je le mogoce. Ko sem se zvecer pripeljala domov pa sem opazila, da ga je nekdo posteno trescil in mi razbil zadnjo luc. Ah... casi gentlemanskosti in postenosti so mimo, torej kaksnega listka z telefonsko stevilko ni bilo za pricakovati.

Rudi pa je sel sredi tedna na faks z Pajerotom, tankal poln kesel bencina in se povsem normalno pripeljal domov. Naslednje jutro avto je avto vzgal in je le bolno kasljal. Hmm... weird. Najprej sva mislila, da je tankal bencin z vodo, ker je pac tako dezevalo. Avto mu je po kakih 15 minutah uspelo spraviti v garazo. Upala sva da se bo odcedil in posusil in spet veselo delal. Naslednji dan ni bilo nic bolje, kvecjemu slabse, masina je delala a je proizvajala le sibko kasljanje, kot da pol cilindrov ni delalo. Da sva dala avto v garazo je bilo pravzaprav malo neumno, ker tako nisva mogla poklicati tow trucka, da ga pelje do mehanika. Tri in pol tonskega dzipa pac ne mores spustiti po klancu navzdol brez garancije da bo masina in s tem tudi zavore delovala. Pa sva poklicala mehanika, ki pride kar k tebi na dom. Decko je avto razmontiral kar v garazi in ugotovil, da je kapljico po kapljico puscal hladilni sistem in namocil vse senzorje.

Ah... kaj cmo, takle mamo.

Da pa druzine in prijateljev ne bo skrbelo naj zopet poudarim da zaradi poplav nisva prizadeta. Najhujsa stvar ki se je prejsni teden zgodila, je bilo to, da je pri nas v sluzbi voda v potoku tekla po jasku za dvigalo in poplavila kletni del jaska. Nekaj casa smo se tako vozili gor in dol po v namocenem liftu in pac nismo sli v klet, potem pa je vrli hisnik sklenil da je poplavljen lift vendarle prenevaren za health & safety, da ne bo kdo upravnika stavbe tozil, ce mu spodrsne ali pa ce koga skuri elektrika in je lift izklopil.

Ni komentarjev: