četrtek, 05. marec 2009

Time to get up-to-date

Kar nekaj časa je ze minilo odkar sem opravila svoj zadnji Microsoft izpit. Vmes je Microsoft (rahlo neugodno zame) uvedel celo vrstno izpitov tako imenovane nove generacije. Ker sem ze certified trainer za Sitecore sem se odločila, da mogoče sploh ne bi bila slaba ideja pridobiti ta naziv se za Microsoftove tečaje... poučevati odrasle je namreč zelo rewarding delo.

Pa sem danes torej sla in položila 70-528 izpit, in ze študiram da bi se kar takoj prijavila se za naslednjega, da dobim naziv Microsoft Technology Specialist. Ker vem da ta blog bere tudi precej razvijalcev mogoče ne bi bilo slabo omeniti, da Microsoft trenutno (mislim da do Junija 2009) ponuja free second chance voucher in ce se ne motim le ta velja globalno. Investicija v znanje je vedno dobra investicija... verjetno ena izmed najboljših v času te "strasne" globalne finančne krize.

Zanimivo je to, da me je k certifikaciji pravzaprav privabil lusten tiskan letak na katerem je na prvi strani luštna azijska bejba, ki (predvidevam) kuca po tipkovnici

2 komentarja:

EnOdKle pravi ...

Res je. M$ ima second shot akcijo. Pa tudi mislim, da jo bodo ponovili. Sam sem v procesu pridobitve MCSA in ko sem začel s predavanji se je prejšnja second shot ravno iztkla, tako da smo bili malo otožni... Ampak so takoj startali z novo. Pri second shot opciji ima MS še to varianto, da lahko na račun uspešno opravljenega izpita v prvem poskusu, dobiš 25% popusta na kateri koli drug MS izpit. Preveri na strani, ali to še velja oz. do kdaj velja.

kaalen pravi ...

Very good - thanx za hint, se bom pozanimala kako je s tem 25% popustom.