sobota, 07. marec 2009

Goooooaaaaalll!!!!

Yep, nova sezona nogometa se je zacela in seveda sem se pridruzila ekipi - tokrat precej blizu doma. Danes smo igrali prvo grading (ocenjevalno?) tekmo v Cornubii, precej blizu slovenskega kluba. Bil je soncen dan, skoraj brez oblakov in precej vroce tako da je bilo zeloooo naporno igrati. Sonce je neusmiljeno zgalo in nasa ekipa je imela samo 11 igralk tako da zamenjave niso bile mozne. Hvalabogu se nas je ref malo usmilil in je dovolil drink-pauze tudi ob "cetrtcasih". Phew... po 10 minutah tekme sem bila ze cisto rdeca in sem ze sopihala kot stara baba - zacetek sezone je in jaz sem totalno out of shape. Nato je tekma le nekako stekla in punce smo dobro igrale. Nasa napadalka je dobila zogo, tekla proti golu, zabila totalen sus, ki ga je golmanka nasprotne ekipe presegla a se je zoga odbila... ravno meni na pot, hitro sem zasprintala in brez pomisleka brcnila zogo kot totalen profesionalec - padel je moj prvi gol ever. Od samega veselja sem kar zavriskala, ravno toliko da si nisem (zopet kot totalen profesionalec hihi) kar na mestu potegnila majice cez glavo in skoraj vse igralke nase ekipe so me pritekle objet. Wow... nas prvi gol v sezoni in se tega sem zabila jaz. Tudi letos igram v mojem najbolj priljubljenem polozaju - midfield right (sredina desno) in zato bom morala pridobiti dosti kondicije, ker ta polozaj zahteva veliko tekanja gor in dol, ampak sezona... se je ocitno izvrstno zacela. Way to go girls!!!

Zlatko: thank you thank you so much, da si me spodbujal za ta super sport. Zlezlo mi je pod kozo, totalno, in kot lahko beres na blogu se ze od lanskega leta izvrstno zabavam, obenem pa je se zdravo zame da ne dobim debele riti haha.

2 komentarja:

Lovro pravi ...

čestitke za dosežen gol upam, da bo tudi takrat ko bo šlo zares. Mi smo imeli včeraj poraz po dveh napakah vratarja lob čez obrambo izven kazenskega. Iz tekme v tekme na gre bolje, lufta je vedno več no vsaj pri meni noge so vedno manj težke upam da do aprila bo kolker tolk...heh

zlatko pravi ...

braaavo,saj sem vedu,da boš začela zabijati gole:-)le tako naprej.sem se zdajle spomnu,kako je blo igrat v sopari fusbal po celem velikem nogometnem igrišču,za gledalce pa sva imela velike sivo rdeče papagaje.ha,ha,fajn je blo.