torek, 30. september 2008

Možgane na pašo

Mal se morm zrelaksirat I think. Ja no... danes ni bilo kakšnih hudih pretresov, kot v prejšnjih dneh. Pravijo da ko ima hudič mlade, jih ma več na kupu. Naj se gre ta hudič sterilizirat.

Poklical me je mehanik in povedal da bo popravilo stalo bout $two-fifty. Good, pa sm mu rekla naj se kar timing belt zamena, da bom mela neki časa mir. Mehaniku je ime Chris Economidis - nedvomno Grk, in njegov servis je zares dokaj ekonomičen.

V Brisbanu postaja vroče, poletje se približuje. Mogoče je to to... na radiih vrtijo lahkotno veselo glasbo. Konec je veggie sezone, še paradižnike je spražilo, zdaj je na vrtu začela besno poganjati limeta - ima že vsaj 5 zarodkov limetk. Tudi humidity počasi že kar taprav. Ko sem se zadnjič peljala čez Camp Hill se je nad CBD-jem že videla ta prava meglica.

Še dobro da je v bližini polno bazenov:


Veste kaj pravijo za bazene... ga je fino imeti doma, še bolje pa je če ga ima sosed - greš tja se namočiš in je zate zadeva opravljena. Z vzdrževanjem bazena pa naj se ukvarja nekdo drug.

3 komentarji:

Peter pravi ...

Jest na tej sliki zapazim se 5 bazenov, s tem da je eden tvojih osusen :)

kaalen pravi ...

Un ta osusen je lih tanartabuls, ker ma se BBQ zraven - zdej je seveda poln vode (o.p. satelitska slika je malo stara, ko so naselje se gradili). Ene par jih nisem obkrozila, ker so ograje vmes. Na severno stran jih je zihr se vsaj 5, torej en kup bazenov naokoli, ki so manj kot 5min hoje od doma.

Sanny pravi ...

Joj, za poletje sem pa malo fouš, saj me tu v Sloveniji že pošteno zebe.