četrtek, 20. marec 2008

Evicted

V začetku tega tedna sva po posti dobila obvestilo o izselitvi oz. eviction notice. V torek je torej prišla policija na 20 Balcha Street, Holland Park in izselila stanovalce, na vrata pa so nalepili obvestilo o prepovedi vstopa v hišo. Govorila sem z landlordko Anabello, ki je po telefonu skoraj jokala. Rekla je, da je hiša totalno usrana, da kaj takega se ni videla. Vse je lezalo sem in tja, po tleh so bile raztrošene umazane cunje, kuhinja prekrita z debelo plastjo svinjarije, na splošno pa je hiša tako umazana, da bo morala dobesedno umiti stene. O najini lastnini ni ne duha ne sluha.

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kaj te je z vama tam doli? Imata pa neko nesrečo nonstop neke pizdarije...

zlatko pravi ...

Ja,kar vidm Anabelo,z možem pa verjetno bolš,da se ne srečata.Tuki bi šla tud Avstralska strpnost verjetno u maloro.Do zadnjega bo drekov.jaoo,sam zna na napačnga nabasat.Če že ni.Dobr,da sta spizdila iz tega,ta človk je res hudo bolan.Edin kar ga spasi,je da pade orng na gobec,drugač pa bog mu pomagaj.Kjer je,je pizdarija...,jao si kar predstavljam bajto,ko vem kako je blo že prvič.Ma kaka Tasmania,ki jo je omenjal George,na North,bi ga blo treba poslat.Tam ,bi ga zrihtal...Suha vročina,50 stopinj,pa na kakega opaljenega ex yugota bi nabasal,pa bi mel hitro palico ,dinamita v riti.Tam se pa tkole nebi šel...Važn,da sta stran.
Uživajata

siničica pravi ...

KOliko pa jih je potem blo še zraven noter, menda ni tip uničil bajto sam, no ... al pa, zblojenci so zmozni vsega

kaalen pravi ...

Ja, smo tudi mi mislili da je bilo ogromno folka noter naseljenega pa se je izkazalo, da je poleg Raya tam zivel se en cimer, ki pa ga je Ray tudi nategnil ko prasca in mu pravtako pokradel vse kar je bilo vrednega v hisi. Potem je izginil kot kafra in ko so ga klicali na telefon jim je rekel da je poizkusal narediti samomor in je v bolnisnici. Samomor je seveda zaglumil. So pa baje sosedi povedali da je veliko sumljivih osebkov prihajalo in odhajalo. Pa ne vem ce sem ze napisala... ampak Ray si je tudi od 2 sosedov sposodil kar zajetno vsoto denarja in seveda nikomur nic vrnil... tako da so sosedi precej besni.

zlatko pravi ...

Upam,da si je denar sposodil tudi od sosede,ki ga je tako zagovarjala...,čim več...
Ne privoščim štal ljudem,samo nekoga napizdit kot je tebe...,vse kar je prav.

kaalen pravi ...

Ja, Zlatko... prisežem da sem se smejala ko pecen maček ko sem izvedela da se sosedom dolguje denar. Pa res nobenemu poštenemu cloveku ne zelim da se mu zgodi karkoli slabega... ampak ravno od te Megan in Bretta si je denar sposodu, omenjenih je bilo $1300. Pa ne da jima privoščim... sam hudiča, ko sva sla z Rudijem ven iz hise sva jih lepo prosila ce lahko malo oko vrzejo in popazijo na hiso in pokličejo policijo ce se bo kaj čudnega dogajalo. Ko smo prišli popokat stvari takrat na začetku januarja in smo nasli hišo v razsulu, igle in so bile stvari pokradene... takrat se je Megan histerično drla name, ces kaj tako sekiramo tega ubogega Raya da je se v bolnišnici pristal zaradi naju z Rudijem. Takrat je na moj komentar, da se ubadamo z iskusenim kriminalcem rekla da vsak kdaj naredi napako. Pa se je namočila... posteno. Pa od financ mojstra Alexa si je baje $1500 sposodu.