torek, 08. januar 2008

Lessons for life #4

No danes smo prejeli klic iz policijske postaje v Holland Parku, da so Ray-a zaslišali in da se jim zdi, da vedo kje bi naša roba lahko bila. So pa poklicali, da so nas vprašali če res želimo nadaljevati s postopkom, ker ga morajo obtožiti kraje, če hočejo dobiti naloge za preiskave... ja valda, kaj pa čmo drugega, če hočemo še kdaj svoje stvari videti, že tako nam je nakopal dovolj težav. Glede na to, da je take in podobne pizdarije počel že prej mi ga ni niti malo žal. Imel je vse šanse za lepo življenje pa je še to zajebal in izkoristil zaupanje do skrajne mere.

Sva pa dobila še drugi klic, da sva dobila hiško in se lahko vseliva 19. januarja.

Hvala bogu so se stvari začele razpletati. Hvala vsem prijateljem in družini za moralno podporo.

7 komentarjev:

jaka pravi ...

no samo, da se izboljsuje

ursa pravi ...

Veseli me, da se je zadeva začela razreševati in da nista več brezdomca :) O takih ljudeh pa ne bi sploh zgubljala besed!

Anna pravi ...

No, vidita. Pa se je le uredilo.
Spet sta za eno izkušnjo bogatejša.
Sedaj pa veselo naprej. In... previdnost ne bo odveč :)

zlatkofish pravi ...

Preveri,preveri,preveri,to je Avstralija.Mi smo ocitno naiven narod,pa rabmo grenko izkusnjo.Tale je bla vsekakor pregrenka...Ampak vse je za nekaj dobro.Super ,da sta dobla hisko.Brr,mraz je tuki.
Best wishes

Rado & Bojana pravi ...

super da se je vse uredilo.

Anonimni pravi ...

Pa je vredno postopka na sodiscu in se vnovicnega zapletanja z njim? Jaz bi vse skupaj pustil, nikoli ne ves, ali bo nazaj pridobljeni denar, ki ga verjetno tudi ni tako veliko, odtehtal vse zivce in dolgotrajni postopek, pa na koncu se kaksno sovrastvo ali mascevanje. Previdnost v glavo!

tinkarac pravi ...

če pri njih ni tako polževo kot pri nas, se splača vztrajati
samo da ste ok.