nedelja, 09. december 2007

Surfer's paradise

Ray-evi otroci so končno prišli na obisk in tako smo se danes odpravili na Surfer's Paradise, Gold Coast. Meni se sicer Gold Cost zdi preveč turističen, ampak za namočit se je blo pa super... valovi fini - klasični washing machine, sonce žgalo, veter pihal.

Let's go to the beach


Linky on the beachAll we need is a cold beer :-)

4 komentarji:

Anna pravi ...

Tooooooooo, slikce. Bravo. Šeeeeeeee......... :)

kaalen pravi ...

Ah ja... še eno fotko moram objavit - ena random punca na plaži v kopalkah z božičkovo kapo na glavi. Tale božič in vreme tukaj mi ne gre skupaj. Vzdušje je praznično, predvsem vsi manično nakupujejo darila, po radijih vrtijo praznične pesmi, božički in novoletne smrekce na vsakem koraku... zunaj pa 30°C.

Anna pravi ...

Joj, ampak božički so pa revčki v tej vročini, a ne? Težka služba, težka.
Čakamo fotko/fotke :)

Sara pravi ...

Jooooj pr nas pa stopinje lezeje vse nižje in nižje. Zjutraj ko moram oditi od doma tajam avto moje uboge roke zmrzujejo.... Res ne maram mraza. No ja se tolažim, da še to zimo preživim tu potem bom pa uživala v toplih krajih.
Naša mačica je v sredo prestala še drugo cepljenje in to nadvse pogumno, tokrat ni niti pihala. Jaz pa upoštevam tvoje napotke in vse papirje in račune pridno pospravljam. Čez en mesec ji bojo vzeli kri, da preverijo če bo vse O.K.Potem pa spet malo čakanja na izvide...
Tudi možev odhod se vse bolj bliža, tako , da so priprave za odhod v polnem teku...